ALKOLÅS​

Alkolås för säkerhet och effektivitet på arbetsplatsen​

Att hålla arbetsplatsen trygg och nykter är en fråga om ansvar och personalhälsa – men det är också en fråga om smarta lösningar. Med alkoterminaler, elektroniska nyckelskåp med alkolås, alkobommar och rotationsgrindar tar vi nykterhetskontrollerna till en ny nivå, så att du kan pusta ut och lita på att dina team och underentreprenörer är redo för sina arbetsuppgifter.

Elektroniskt nyckelskåp med alkolås

För oss handlar nykterhetskontroller om kvalitetssäkring, proaktivitet, ansvar och trygghet. Vi jobbar aktivt för att stärka olika branscher såväl internt som externt. Med ett stationärt alkolås skapar man en trygg arbetsplats som signalerar ansvarstagande. Genom att använda alkolås till våra elektroniska nyckelskåp undviker vi att påverkade personer hamnar i trafiken.

Användarvänlighet på topp​

Tänk dig en nykterhetskontroll som är så enkel att den knappt känns. Ingen krånglig blåsning, inga munstycken att hantera – bara ett snabbt blås mot enheten. Det är som en andningspust för en säkrare arbetsmiljö.

Flexibilitet för varje situation​​

Exhalytics anpassar sig efter dig, inte tvärtom. Inomhus, utomhus, integrerad med säkerhetssystem eller stående ensam – systemet konfigureras för att passa dina unika behov. Oavsett om det gäller en liten verkstad eller ett stort logistikcenter, ser vi till att din nykterhetskontroll är precis där den behövs.

Att välja Exhalytics alkobommar betyder att du sätter säkerheten först utan att offra effektiviteten. Det är dags att ta kontroll över arbetsplatsens nykterhet med en lösning som är snabb, pålitlig och framför allt – enkel att använda. Med Exhalytics blir säkerhetskontroller en naturlig del av arbetsdagen. Låt oss hjälpa dig att hålla arbetsplatsen säker, smart och nykter.

“Detta är trygghetsskapande, dels för oss som personal men också för allmänheten. Vi är väldigt nöjda med vår investering”
– Anders Sandvik, Verksamhetsutvecklare

Dräger alkolåsterminal – säkra starten på arbetsdagen​​

Dräger alkolåsterminal är den snabba och smidiga lösningen för en säker start på arbetsdagen. Designad för kritiska arbetsmiljöer, såsom utryckningstjänster, garanterar tekniken att personalen kan nykterhetskontrolleras utan att det påverkar beredskapen eller utryckningstider.

Effektivitet och tillförlitlighet​​

Alkolåsterminalen är smidigt integrerad i närvarosystem, vilket säkerställer att alla, inte bara fordonsförare, är nyktra innan arbetspasset. Med Drägers teknik blir nykterhetskontroller en sömlös del av dagliga rutiner, bidragande till en olycksfri arbetsplats. Att implementera en alkolåsterminal från Dräger är att steg för att försäkra en säkrare arbetsplats. Med snabba och tillförlitliga resultat bidrar systemet till en arbetsmiljö med färre avbrott. Denna Alkolåsterminal är ett nyckelinslag i er säkerhetspolicy, utformad för enkelhet och pålitlig prestanda. Att upprätthålla en nykter arbetsmiljö börjar med effektiv kontroll av nykterheten.

Alkolåsterminal hos ambulansen i Gävle

En alkolåsterminal hjälper företag att på ett enkelt och effektivt sätt nykterhetskontrollera all sin personal och på så vis förebygga alkoholrelaterade olyckor och skador. Inslaget här intill berättar om ambulansen i Gävle som var en av de första arbetsplatserna inom sjukvården att installera en alkolåsterminal. Kontakta oss gärna om du vill veta hur vi kan hjälpa just dig med detta!