Nyckelhantering

Effektiv nyckelhantering med smarta nyckelskåp

Att ständigt hålla reda på nycklar kan vara en stressande och tidsödande uppgift för vilket företag som helst. Därför erbjuder vi smarta nyckelskåp med elektronisk nyckelhantering i en och samma innovativa lösning. Inte bara säkerställer de att nycklarna är ordentligt förvarade och spårbara, utan de bidrar även till att avsevärt minska tiden som går åt till att hantera dem. Våra smarta nyckelskåp och system för digital nyckelhantering tar farväl till det manuella kaoset och välkomnar en organiserad och effektiv vardag.

Din partner i digital nyckelhantering​​

Vår målsättning är att skapa en flexibel lösning som passar just ditt företags unika behov. Oavsett om det gäller några få nycklar eller ett helt koncernövergripande system, är vi här för att förenkla och effektivisera din nyckelhantering. Ta steget idag och låt oss hjälpa dig att hitta den optimala nyckelhanteringslösningen.

App för smidig nyckelhantering

För att ytterligare öka bekvämligheten bör du använda vår app, vilket är din mobilassistent för nyckelhantering. Appen är användarvänlig och optimerad för att erbjuda maximal effektivitet och bekvämlighet:

Statusöversikt​

Snabbt se vilka nycklar som är tillgängliga eller utlånade.

Nyckelreservation

Förhindra ”bomkörningar” genom att reservera nycklar i förväg.

Överlämning

Enkelt överlämna nycklar mellan användare, med fullständig spårbarhet.

Notiser

Håll dig uppdaterad med realtidsnotiser om larm och viktiga händelser.

Fjärråtkomst

Administratörer kan fjärröppna nyckelskåp och frigöra låsta positioner.

Minskad miljöpåverkan

Genom att minimera onödig körtid bidrar även appen till minskad miljöpåverkan.

Från kaos till kontroll​​

Med vårt system förvandlas den befintliga oredan till ordning och reda. Tid är en värdefull resurs, och att modernisera nyckelhanteringen är en investering som snabbt betalar sig. Det elektroniska nyckelskåpet är hjärtat i systemet, vilket ger en fullständig överblick över varje nyckels status. Användare och administratörer kan med lätthet se när nycklar har tagits ut och när de förväntas vara tillbaka, vilket ger en trygg och spårbar hantering. Det är en säker, anpassningsbar och framför allt, tidsbesparande lösning.

Vad blir rätt för dig?

Oavsett om du har behov av säkerhetsklassade eller enklare digitala nyckelskåp, så har vi lösningen för dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning. Alla våra nyckelskåp är digitala nyckelskåp med snabb åtkomst, enkel hantering och säker förvaring.
Säkerhetsklassat enligt SSF3492
Oklassade nyckelskåp

Tillgänglighet dygnet runt med nyckeldeponering

Vi förstår behovet av flexibilitet i dagens samhälle. Därför erbjuder vi Brightec Nyckelstation Model S, som erbjuder säker nyckelutlämning och nyckeldeponering dygnet runt. Denna revolutionerande tjänst garanterar att dina kunder kan hämta och lämna nycklar även utanför ordinarie öppettider. Vår metod ger en sömlös och säker upplevelse, som stärker förtroendet mellan dig och dina kunder.