Referenser

Brightec Securitys lösningar kan användas inom flera kundsegment. Läs mer om hur vi hjälper våra kunder att lösa sina utmaningar men hjälp av våra olika lösningar.

Fastighetsbranschen

Ett smart nyckelskåp! Det innebär bland annat en stor tidsbesparing eftersom det administrativa arbetet kring nyckelhanteringen automatiseras.

 

Energibranschen

Inget spring inne på kontoret. Interna och externa tekniker som lånar nycklar kommer in i rummet med samma tagg som används till de elektroniska nyckelskåpen.

 

Vård & Hemtjänst

Nu har vi full koll på vilka som kommer åt bankkort och nycklar. Det är bara personer som vi ger behörighet som kan göra detta. Smidigt och säkert!

 

Servicebranschen

35 alkomätare blev ett nyckelskåp med alkolås. Parkering Malmö kunde räkna hem stora besparingar, både i pengar och arbetstid tack vare de nya smarta lösningarna.

 

Bil & transport

Lösningar från Brightec Security ger oss stora tidsbesparingar. Förut lades mycket tid på att leta efter nycklar som hängde i olika skåp. Det behövs inte längre.

 

Blåljus

Genom enkel och smidig alkotestning via stationära alkolåsterminaler hos bland annat brandkåren skapas ett tryggare samhälle.

 

Säkerhetsbranschen

Digital nyckelhantering ger full spårbarhet och är ett effektivt sätt att säkerställa så att personalen får med sig de rätta nycklarna för sina uppdrag.