OM BRIGHTEC SECURITY​

Din trygga partner inom smart hantering​

Sedan vårt äventyr började 1995 har Brightec Security vuxit från en visionär start-up till en etablerad auktoritet inom säker nyckelhantering och objekthantering i Sverige. I över ett kvarts sekel har vi försett svenska företag och kommuner med innovativa säkerhetslösningar. Våra kunder har alltid varit i centrum sedan dag ett. Vi står stolta över våra medarbetare hos Brightec Security och Brightec-koncernen, som alla genomsyras av samma positiva framåtanda och service. Tillsammans har vi skapat ett företag som inte bara säljer produkter och tjänster – vi levererar trygghet.

Vi är din helhetsleverantör inom:

Vi tror på långvariga relationer byggda på ömsesidig respekt och framgång. Varje projekt är en möjlighet att stärka vårt partnerskap med kunden, med öppenhet, fokus och medskapande som våra hörnstenar.

Innovation och kunddriven utveckling

Brightec Security har alltid varit i framkant av innovation. Vi var först ut med alkoskåpet 2005, en revolutionerande lösning som skyddar mot rattfylleri genom att kontrollera nykterhet före nyckeluttag. Detta är bara ett exempel på hur vi använder kundinsikter för att utveckla marknadsledande produkter.

Ständig beredskap med support och service

Vi förstår vikten av snabb service. Därför har vi skapat supportavtal som säkerställer att våra kunder får hjälp när de behöver det. Med vårt engagemang för service strävar vi efter att ständigt överträffa förväntningar och hålla dina system i toppskick. Vår historia är inte bara en kronologi av framsteg, utan en saga om engagemang och kundnära utveckling. Oavsett ditt behov – från alkolås till omfattande nyckel- och objekthantering – är vi din pålitliga partner, idag och i framtiden.

Tidslinje

1995

B.R.A Security ser dagens ljus som en nyskapande division inom anrika B.R.A Maskiner AB, som sjösattes 1971. Det var startskottet för en ny era inom säkerhetsbranschen.

1998

Tiden var mogen för innovation: Vi gjorde vår första affär inom elektronisk nyckelhantering. Ett smart drag som skulle visa sig bana väg för framtida framgångar.

2005

Innovationsandan fortsätter – vi presenterar Alkoskåpet. Vi är rätt säkra på att vi var först i världen med denna uppfinning och stoltserar med ett avtal med Posten.

2008

Vi byter adress och flyttar till våra egna fräscha lokaler i Mullhyttan. Det var ett viktigt steg som gav oss utrymme att växa och utvecklas.

2010

Vårt nätverk expanderar internationellt genom ett nytt samarbete med ecos systems GmbH. Gränserna suddas ut och möjligheterna ökar.

2015

Ett nytt kapitel inleds med ett generationsskifte som ger oss ny energi och nya perspektiv för att accelerera vår utveckling och innovation.

2016

Vi ingår ett strategiskt partnerskap med Capture Tech, numera känt som Nauta, för att förstärka vår position på marknaden.

2017

Time Terminal AB förvärvas och vi börjar formge framtidens säkerhetslösningar med vad som ska bli känt som Brightec Home.

2018

Vi stärker vår organisation genom att skapa en koncernstruktur där B.R.A Security nu är ett dotterbolag, vilket markerar början på en ny era.

2018

Brightec Home tar steget ut till kunderna och vi ser hur vår vision blir verklighet i många hem och företag.

2019

För att vara närmare våra norska kunder och förstå deras behov, startar vi B.R.A Security AS i Norge – ett steg närmare lokal närvaro och service.

2020

En ny tid kräver ett nytt namn: vi blir Brightec Security. Ett namnbyte som speglar vår vision och vårt engagemang i en allt mer uppkopplad värld.

2022

Tillväxt på 40% – det här året sätter vi nya rekord och firar framgångar som speglar hårt arbete och dedikation från hela teamet.

2023

Vi utökar vår personalstyrka för att möta den ökande efterfrågan och fortsätta vår tillväxtresa. Vårt team är större och bättre än någonsin, redo för framtida utmaningar.