OBJEKTHANTERING​

Smart och digital objekthantering​

Vår digitala objekthanteringslösning är designad för att förenkla och förbättra säkerheten i hanteringen av värdefulla objekt inom din organisation. Genom att ersätta traditionella metoder med en intelligent och integrerad systemlösning, säkerställer vi att ordning och översikt kommer i första rummet, och att tidsbesparing blir en naturlig del av din dag. Vi digitaliserar fysiska värden och skapar automatiserande processer som förenklar och förädlar värdet på er verksamhet.

Lockers och Drawers – framtidens objekthantering

Lockers

Lockers använder samma mjukvaruplattform som våra andra system. De har en popup-dörr, vilket underlättar när du snabbt vill hämta eller återlämna objekt. Systemet är utformat för att ge en så effektiv och sömlös objektshantering som möjligt och passar de flesta branscherna. Våra lockers är framtagna för att passa användare som uppskattar en kombination av modern teknik och traditionell interaktion.

Drawers

Drawers är ett helt automatiskt lådsystem som både har en med en motorstyrd öppningsmekanism och stängningsmekanism. Säg hejdå till lådor som glöms kvar i öppet läge. Detta system ger en extremt hög säkerhet i kombination med en smidig och enkel användarupplevelse.

Skydda din verksamhet med säker objekthantering

Många objekt inom en verksamhet har ett sätt att ”få fötter” när de som mest behövs. Vi adresserar detta genom att erbjuda en lösning där varje enskilt objekt är säkert och spårbart. Med vår digitala loggfunktion kan du alltid veta vem som använder vad och var det befinner sig, vilket minskar tiden för att spåra uttagna objekt.

Objekthantering efter dina behov

Vi förstår att varje verksamhet är unik. Våra objektskåp och hanteringssystem anpassas därför efter dina specifika behov. Från laddningsmöjligheter, RFID-chippning och viktavkänning till val av dörrmaterial och säkerhetsklassning. Vårt mål är att skapa en kostnadseffektivlösning som främjar din verksamhets effektivitet.

Digital objekthantering – Såklart!

Digital objekthantering är inte bara en lösning, det är en strategi för att frigöra potentialen i din verksamhet. Med installation efter önskemål, lokalt eller i molnet, och en intuitiv användarupplevelse, garanterar våra system att överlämning och hantering av objekt är okomplicerad och säker.

Full kontroll och spårbarhet med vår app för objekthantering​

Uppnå en ny nivå av transparens och kontroll med vår app som ger dig total översikt på alla objekt i realtid. Funktioner som push notiser och fjärrstyrning av skåp revolutionerar sättet du interagerar med din utrustning.

Reservation och överlämning

Säg farväl till ineffektiva och tidskrävande processer. Med vår app blir reservation och överlämning av objekt mellan användare enkelt och bekvämt, vilket förbättrar flödet och reducerar onödig administration.

App för smidig objekthantering

För att ytterligare öka bekvämligheten bör du använda vår app, vilket är din mobilassistent för objekthantering. Appen är användarvänlig och optimerad för att erbjuda maximal effektivitet och bekvämlighet:

Statusöversikt​

Snabbt se vilka objekt som är tillgängliga eller utlånade.

Objektreservation

Reservera enkelt och smidigt de objekt som du behöver.

Överlämning

Enkelt överlämna objekt mellan användare med din mobil, med fullständig spårbarhet.

Notiser

Håll dig uppdaterad med realtidsnotiser om larm och viktiga händelser.

Fjärråtkomst

Administratörer kan fjärröppna objektskåpets luckor och lådor.

Minskad miljöpåverkan

Genom att minimera onödig körtid bidrar även appen till minskad miljöpåverkan.

Effektiv objekthantering

Maximera effektiviteten i din objekthantering med våra skräddarsydda smarta digitala lösningar. Vi förstärker din säkerhet, minskar risken för förlust och ökar din verksamhets produktivitet. Vi hjälper dig att säkra och effektivisera hanteringen av dina fysiska objekt.