Säker hämtning och lämning av nycklar

Framtiden för nyckeldeponering är här. Med våra digitala lösningar möjliggör du för dina kunder att både hämta ut och lämna in nycklar även utanför ordinarie öppettider. Nyckelstationen är givetvis testad och certifierad – allt för att du och dina kunder sa få en så flexibel och säker tjänst som möjligt. 

Enkel användning

Det senaste inom nyckelhantering

Vårt nyckeldeponeringssystem Brightec Transfer System är det senaste inom smart nyckelhantering och utformat för att du ska kunna erbjuda den servicenivån dina kunder förväntar sig – att hämta bilen vid en tidpunkt som passar dem. Nycklarna förvaras inne i byggnaden och när fordonet är klart för utlämning skickar du helt enkelt en pinkod till kunden via telefon, e-post eller sms.Kunden fyller sedan i den unika koden i panelen och får ut sin nyckel. Tryggt och säkert utan att styras av öppettider.När nyckeln ska lämnas tillbaka är det precis lika lätt. Oavsett om kunden ska lämna in en bil för service eller återlämna en hyrbil är det bara att lägga in nyckeln och stänga lådan. Nyckeln förvaras därefter i ett säkerhetsskåp tills du hämtar upp nyckeln igen morgonen efter.

Dygnet runt-service – även när ni har stängt med Brightec Nyckelstation Model S

Smarta och säkra system är framtiden inom nyckelhantering, att kunna erbjuda kunden dygnetruntservice för deponering och uthämtning av nycklar. Med Brightec Nyckelstation Model S får du precis det. Kunden kommer kunna hämta ut och lämna in bilar för service eller som de lånat när helst det passar dem. Det är vad vi kallar service. Dessutom möjliggör Model S hantering av nycklar och dokument utan att tumma en millimeter på säkerheten. Stationen är godkänd av försäkringsbolagen och certifierad enligt SSF3492. Kunden fyller sedan i den unika koden i panelen och får ut sin nyckel. Tryggt och säkert utan att styras av öppettider.När nyckeln ska lämnas tillbaka är det precis lika lätt. Oavsett om kunden ska lämna in en bil för service eller återlämna en hyrbil är det bara att lägga in nyckeln och stänga lådan. Nyckeln förvaras därefter i ett säkerhetsskåp tills du hämtar upp nyckeln igen morgonen efter.

Deposafe – för trygg och säker deponering

Deposafe erbjuder en säker deponering av nycklar genom vägg – och bakom väggen stannar dem sedan tills det är dags för dig att hämta ut dem. Systemet möjliggör en smidig och säker deponering dygnet runt. Inkastet är i samma säkerhetsnivå som våra andra smarta nyckelskåp och jätteenkelt att använda. Deposafes säkra konstruktion förhindrar att nycklar ”fiskas” utifrån och rekommenderas av försäkringsbolagen Trygg Hansa och Länsförsäkringar. Konstruktionen är i sig unik. Många andra företag har löst problemet genom att låta nyckeln falla genom ett rör med 45 graders lutning, ner till ett skåp på insidan av väggen. Vi gick istället ifrån allt som har med lutning att göra, då det både är bökigt med håltagning och att man dessutom kan ”hjälpa” busen ner i skåpet. Istället så satsade vi på ett inkast som går rakt in genom väggen, och som dessutom är försett med ett mycket säkert ”fiskningsskydd”. Vår lösning har både högre säkerhet samt är betydligt mycket enklare att montera. En annan fördel är att skåpet sitter i arbetshöjd, vilket är värt en hel del då man slipper böja sig ner för att få tag på nycklarna. Kunden fyller sedan i den unika koden i panelen och får ut sin nyckel. Tryggt och säkert utan att styras av öppettider.När nyckeln ska lämnas tillbaka är det precis lika lätt. Oavsett om kunden ska lämna in en bil för service eller återlämna en hyrbil är det bara att lägga in nyckeln och stänga lådan. Nyckeln förvaras därefter i ett säkerhetsskåp tills du hämtar upp nyckeln igen morgonen efter.

Traditionella skåp – modern säkerhet

Oavsett om du behöver ett nyckelskåp för 56, 114 eller 364 nycklar kan vi erbjuda samma höga standard när det kommer till säkerhet. Våra nyckelskåp Brasafe 56, 114 och 364 är tillverkade i stryktålig plåt och golvskåpen kan förankras i golvet för extra säkerhet. Skåpen kan utrustas med elkodlås för hantering av nycklar även efter ordinarie öppettider. Godkända av försäkringsbolagen och certifierad enligt SSF3492. 

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!