Smarta nyckelskåp

Våra smarta nyckelskåp är skapade för att på ett smidigt sätt bringa ordning och reda i ditt företags vardag. Skåpet ger dig möjlighet att se vilka nycklar som är i cirkulation, vem som har den och när den är tillbaka. Nyckelskåpet ger dig en tydlig, lättförståelig överblick helt enkelt.

Enkel användning

Smarta nyckelskåp för företag

Tid är i många fall ett företags dyrbaraste resurs. Det finns många sätt att tjäna in den, ett sådant är att byta från en manuell till en digitaliserad nyckelhantering. Våra smarta nyckelskåp är skapade för att få bort några av de största tidsbovarna.

  • Spåra nycklarna elektroniskt
  • Digitala system och loggar
  • Total överblick över alla nycklar


Genom att gå från ett analogt system där nycklar lätt kan tappas bort och där allt för mycket tid läggs på att leta reda på vem som använde nyckeln sist. Till ett fullt digitaliserat nyckelsystem som ger dig möjligheten att lätt skaffa en överblick. Vår ambition är att skapa ordning och reda i ditt företags nyckelhantering. Med våra smarta nyckelsystem får du en säker och trygg hantering med spårbarhet på såväl användar- som nyckelnivå. Du kan se vem som använt den, vart den befinner sig, när den hämtades ut och när den ska vara tillbaka – på så vis slipper den som ska ha nyckeln härnäst ringa, leta och ödsla med den dyrbara resursen tid.

Smart nyckelhantering på dina villkor

Varje specifik kund har unika utmaningar beroende på bransch. Vi har kunder inom ett brett spektrum av branscher och har därför lärt oss en del om vilka krav som ställs. Innan vi installerar nyckelskåpen gör vi alltid en grundlig genomgång av dina behov, hur nyckelsituationen ser ut i antal och vilka tjänster som behövs. Tillsammans med dig ser vi till att våra smarta nyckelskåp och övriga produkter presenteras i en komplett lösning. Om du till exempel jobbar inom transport kan alkolås vara en tillvalstjänst som kan underlätta arbetet, läs mer om vilka tillvalstjänster vi erbjuder här.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!